Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Tercer títol consecutiu pel Club Tennis Sabadell al Campionat d’Espanya per equips

Campionat d'Espanya Equips 2018

Els passats dies 29 de Juny a l’1 de Juliol la localitat de Cuenca va acollir l’edició del 2018 del Campionat d’Espanya per equips, amb la participació de tres equips catalans al quadre principal masculí del torneig.

El Club Tennis Sabadell, campió a les edicions del 2016 (Madrid) i 2017 (Cuenca) sortia com a cap de sèrie 1 del torneig i principal favorit al títol. L’equip el formaven: Edmon López (PSA, 58), Bernat Jaume (PSA, 79), el castellonenc Alex Garbi, Santi Grau i Nasi Herms. El Club Esportiu Rocafort de Barcelona, recent campió de LLiga Catalana de 2ª Categoria, i el Club Tennis Sabadell “B” completaven la participació dels equips catalans a Cuenca. L’alineació del Rocafort la formaven: Andrés Muñoz, Micky Vázquez, Roger Prat, Xavi Ruiz, Antonio Valle i Jesús Montero, mentre que el C.T.Sabadell “B” el formaven: Pablo Garrido, Christian Ruiz, Lluis Vilalta, Jordi Caupena i Lluis Isern.

Als vuitens de final victòries del Rocafort davant el Club Algemesí de València, i del Club tennis Sabadell “B” davant el Cuenca Squash Club 4. Als quarts de final del C.T Sabadell “B” davant de l’Squash Fuengirola i victòries del C.T.Sabadell “A” i del Rocafort davant els equips “B” i “A” del Cuenca respectivament. Així doncs C.T Sabadell i Rocafort es van enfrontar a semifinals, amb victòria pels favorits per 4 a 0, que els donava l’accés a la final.

Squash Fuengirola i Tres Cantos de Madrid van protagonitzar l’altra semifinal. Els de Madrid, amb dos jugadors catalans a les seves files, Joel Jaume i Marc Soriano, es van imposar als sots campions del 2017 per 3 a 1, amb victòries de Sergio García davant Ivan Flores per 3 jocs a 2, Joel Jaume davant Enrique González per 3 jocs a 1 i de Pablo Quintana a Enrique García per 3 jocs a 0. Mentre que l’únic punt pels andalusos el va aconseguir Neill MacCarron davant Marc Soriano per un ajustat 3 a 2.

A la final bon inici per l’equip de Madrid amb la victòria de Soriano davant Nasi Herms per 3 a 0, però les victòries d’Edmon López i Bernat Jaume, davant Sergio García i Joel Jaume, ambdos per 3 a 0 deixaven la final quasi sentenciada. Alex Garbi, guanyant el primer joc davant Quintana donava el tercer títol consecutiu als del Vallès.

Molt bones actuacions tant de l’Esportiu Rocafort, quarts classificats, i del C.T Sabadell “B” cinquens.