Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Pablos,Ginesta i Fernàndez campions a la primera prova del circuit Manfer de Soft-ràquet

marconi soft

 

El cap de setmana passat en les instal·lacions de l’Esquaix Marconi es va disputar la primera prova del circuit català del Soft-ràquet en la categoria Absoluta i Veterans +45 i +55.

La competició va començar el divendres a la tarda, disputant-se el quadre principal Absolut fins els vuitens de finals. Dissabte a primera hora van començar la resta de les categories.

En la categoria de veterans de +45 en una molt ajustada final es va imposar el jugador local Toni Ginesta a David Cornudella del CN Sant Andreu per un 15-13 i un 17-16. Tota una sorpresa, ja que David és el dominador i número 1 d’ aquesta categoria.

En la categoria de veterans +55, en format de lligueta, van haver-hi grans partits i amb una gran final entre Manel Fernández del Can Melich i el local Jose Miñarro tots dos empatats a 6 punts era el partit que decidia el campió de la categoria, es va imposar Manel per un ajustat 2-1 amb un 16-14 en l’últim joc.

Finalment en la categoria Absoluta es va arribar a la final esperada Jordi Mitja del Can Melich i Jesus Pablos del CN Sant Andreu, número 1 i 2 de Catalunya, prèviament, en semifinals Jordi va guanyar al local Pau Honorato i Jesus es va desfer del jugador Victor Ruiz del Dir Campus. Jesus es va imposar en una bonica final a Jordi per un 2-0.

Així mateix el regidor d’esports el Sr. Vega la televisió local es van personar en les instal·lacions del club i van comentar l’interessant d’aquesta modalitat esportiva que és apta per a totes les edats.