Victòries de Pablo Dolz , Maria Jutglar , Aina Soler, Alex Luque i Joan Casahuga a la primera prova del circuit Dunlop per a Infantils i Veterans a LLoret.

Untitled-3

El passat dissabte dia 15 de febrer és va celebrar a Lloret la primera prova del circuit català junior i veterans amb un total de més de 40 inscrits per a totes les categories.
En la categoría sub 11 femenina la campiona va ser Aina Soler del Triops de Banyoles, després de guanyar tots els partits de la lligueta, la segona classificada va ser Noa Romero del Sant Andreu, la tercera va ser la jugadora local Ona Blasco del Lloret Squash. Cal dir que el podi va estar molt disputat i és van poder veure partits molt emocionants.
En la categoría sub 11 masculina la guanyadora va ser la jugadora del Triops, Maria Jutglar després de derrotar al seu company de club Pol Salvador, en tercera posició va quedar Joan Serna del Ciutat Diagonal. Aquesta categoría tot i ser masculina va tenir la participació de 2 jugadores femenines de més edad. Felicitar a la Maria Jutglar per la seva victoria.
La categoría sub 15 masculina és va decidir per un ajustat 3-2, en un partit on és van poder veure detalls de qualitat. Al final el guanyador va ser el jove jugador del Sant Andreu Pablo Dolz, la segona posició va ser per Cristian Romero també del Sant Andreu i va quedar en una merescuda tercera posició Pol Rami del Nick esports.
En la categoría + 35 el guanyador va ser el jugador del Triops Alex Luque que va guanyar el campionat sense cedir ni un set, la segona posició va ser per Javier Agruña del Sant Andreu i en tercer lloc va quedar Jordi Hernandez del Marconi de Terrasa.
En la categoría + 45 és van poder veure´s partits molt emocionants i amb alguna sorpresa, Joan Casahuga del Nat´s de Manresa va proclamar-se campió de la categoría despres de guanyar a les semifinals per un ajustat 3-2 al cap de serie núm 1 del campionat ( Jose Martinez), en segona posició va quedar després de perdre la final també per un ajustat 3-2 David Cornudella del Sant Andreu, va completar el podi el jugador del Marconi de Terrasa Xavi Hita.