Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares Campió d´Espanya sots19

estival sub 19No és freqüent començar una crònica d´un campionat amb un partit de semifinals però el dissabte els presents a l´Eurosport vàrem gaudir d´un partit impressionant entre l´Iker Pajares i l´Edmon López.Va ser un homenatge a l´esquaix, un partit èpic de 1 hora i 50 minuts , que al final es va decantar pel jugador sabadellenc del Malibú per 3 jocs a 2.

L´altre semifinal la vàren jugar el Bernat Jaume de l´esquaix Igualada contra el portuguès Paulo Pinto , un partit molt disputat que es va emportar el portuguès per 3 jocs a 1.

La final , ja el diumenge, va coronar al català Iker Pajares com a nou campió d´Espanya sots 19 després de guanyar Claudio Pinto per 3 jocs a 0.

Cal destacar el cinquè lloc del local Nilo Vidal al guanyar al madrileny Sergio Garcia per 3 jocs a 0 així com la vuitena plaça del jove Cristian Romero.

En la categoria femenina la campiona va ser la murciana Cristina Gómez que es va imposar a les semifinals a la jugadora del Malibú María Pajares per 3 jocs a 0 i a la final a la gallega Inés Gómez per 3 jocs a 0.Al partit pel tercer i quart lloc la canaria Ksenia Pavliouchenkova es va imposar a María Pajares per 3  jocs a 0.

El partit més emocionant va ser la semifinal entre Inés Gómez i la canaria Ksenia Pavliouchenkova que es va decidir al cinquè set amb un ajustadíssim 14 a 12.Cal destacar la vuitena plaça de la joveníssima de 12 anys Sofia Mateos.
Resultat final del jugadors catalans al Campionat d´Espanya sots 19 del 2014:
Categoria Masculina, excluïnt als jugadors de fora d’ Espanya:
1-Iker Pajares 2-Bernat Jaume 3-Edmon López 4-Nilo Vidal 8-Cristian Romero 11-Pol Marín 12-Alex Milesi i 13-Pablo Dolz.

Domini absolut dels catalans.

Categoria Femenina:

4- María Pajares 8-Sofía Mateos 11-Berta Aguirre i 12 -Mar Aguirre.

Felicitats a tots i totes.Properament el vídeo del Campionat.