Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El galleg Carlos Cornes guanya el Catalunya I PSA Closed a Lloret

lloret psaEl galleg Carlos Cornes ( 144 PSA ) va guanyar ahir el Catalunya Closed PSA I a les instal.lacions del Lloret Squash en derrotar a l´igualadí Bernat Jaume a la final per 3 jocs a 0.
La sorpresa l´havia donada abans el mateix jugador de l´esquaix Igualada al guanyar a l´actual Campió de Catalunya Ivan Flores per 3 jocs a 2 en un gran partit.Recordem que l´Ivan Flores només havia perdut 1 partit durant tot el 2013 contra jugadors catalans.
A l´altra semifinal gran partit del jugador de CN Sant Andreu Dani Pascual, que tot i ser derrotat per Carlos Cornes , li va plantar cara en tot moment tot i cedir al final per 3 a 1.

Els quarts de final van ser de un gran nivell , amb aquests resultats:

Carlos Cornes ( Gal ) 3 Iker Pajares ( Cat ) 0
Dani Pascual ( Cat ) 3 Pascal Gómez ( Gal ) 1
Bernat Jaume ( Cat ) 3 Xavi Blasco ( Cat ) 2
Ivan Flores ( Cat ) 3 Edmon López ( Cat ) 2
Impressionants partits, el Bernat Jaume va salvar 5 pilotes de partit davant Xavi Blasco i l´Ivan Flores va remontar un 2 a 1 en contra. Gran victòria de Dani Pascual davant l´ex campió d´Espanya junior Pascal Gómez i gran primer set de l´Iker Pajares 16-14 plantant cara al galleg CarlosCornes.

La consolació de segona ronda se la va adjudicar Jordi Navines davant Pipo Molina per 3 jocs a 1 i la consolació de primera ronda va ser per el gironí Manel Coronel al impossar-se a Sergi Casals.