Els nostres jugadors infantils al campionat d’Espanya sots-11-15 a Madrid

madrid sub 19

La localitat de Tres Cantos (Madrid), va acollir el campionat d’Espanya sots-11-15, amb més de 60 participants dividits en 4 categories.

En la categoria Sots-11, destaquem el tercer lloc de Nacho Fajardo del Igualada Squash, perdent a semifinals amb el local Adrian Gracia, que va ser el campió final,  per 3 jocs a 2 en el millor partit d’aquesta categoria de tot el campionat. Phillip Georgiev i Joan Serna del Club Ciudad Diagonal varen quedar 10è i 12è respectivament. En la categoria femenina, Noa Romero del Club Natació Sant Andreu va quedar la 6a classificada.

En la categoria Sots-15, destaquem Maria Pajares del Malibú Esportiu de Sabadell que va quedar 5a. Selena Georgiev del Club Ciudad Diagonal va quedar 8a i Sofia Mateos del Can Mèlich Club va quedar 11a. En la categoria masculina, destacar Cristian Romero i Pablo Dolz del Club Natació Sant Andreu que varen quedar 8è i 17è i Noel Hita del Squash Marconi que va quedar 14è classificat final.

Els campions varen ser Inka Souto de Galicia i Adrian Gracia de Madrid en categoria sots-11 i Pablo Quintana de Galicia i Maria Gonzalez de Canaries en categoria sots-15.