Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Pablo Dolz i Rodrigo Seva LotusGrill & Prakton Squash Open

LotusGrill & Prakton Squash Open 2017

Els passats dies 28, 29 i 30 de Setembre les instal·lacions del Bonasport van acollir el LottusGrill & Prakton squash open, tant a la segona com a la tercera categoria, amb una participació dde 62 jugadors i amb 750 € en premis.

A la Segona Categoria el jugador del C.N.Sant Andreu, Pablo Dolz, es va endur el títol després de derrotar a la final a l’anglès resident a Barcelona Joss Goulding (Esportiu Rocafort) per 3 jocs a 2, en un partit molt disputat, remuntant un 2 a 1 en contra. El tercer classificat va ser Oriol Mestre (Malibú Esportiu) per davant de l’anglès del Bonasport, Alex Hartley. El campió de consolació va ser Sergi Casals del Triops, al guanyar a la final a Pol Rami (Nick Spa & Sport).

A la tercera categoria el campió va ser Rodrigo Seva (Bonasport) al derrotar a la final a José Martínez (C.N.Barcelona) per 3 jocs a 1. El jove Philip Georgiev (CCDiagonal) va acabar al tercer lloc, per davant de Holger Kirgis del Bonasport. El campió de consolació va ser Jesús Castán (SAF UAB) al vèncer a la final a Jordi Molina (GEiEG), mentre que la consolació de prèvies se la va endur Toni Reillo (Nat’s) per davant Dani Camarasa (Rocafort).

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=0A728A25-03E6-44ED-BDFF-4EBBF178AB60