Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Èxit de participació al trofeu Dunlop Infantil al Tipi Park d’Aro

Open Dunlop Infantil 2017

El passat dia 23 de Setembre les instal·lacions del Tipi Park D’Aro a Santa Cristina van acollir una nova edició de l’Open Dunlop Infantil, amb més de 30 participants, 12 vinguts de Nimes i Montpellier (França).

A la categoria sots 11 femenina la campiona va ser la francesa Manon Aujoulat, superant a Joana Malagelada (Triops de Banyoles) per 3 jocs a 1.

A la categoria sots 13 masculina el Francès Sam Works-Lesyak va ser el campió final, superant Oriol Sàlvia, segon classificat i Aleix Romero (C.N.Sant Andreu) tercer.

A la categoria sots 13 femenina victòria final per Ona Blasco (Matconi XXI Terrassa) al superar a Montse Fajardo (Esquaix Igualada) segona classificada i a la francesa Daphné Mourier tercera classificada.

A la categoria sots 15 masculina, el numero 1 sots 13 de França Romeo Bily va superar a la final a Hugo Lafuente (Squash Malgrat) per un ajustat 3 a 2. Tercer classificat va ser el Joan Serna (Esportiu Rocafort) al derrotar al francès Romain Morandeau.

A la categoria sots 17 femenina podi calcat al sots 13, amb Ona Blasco campiona, Montse Fajardo sotscampiona i Ivet Isern (C.T Sabadell) tercera classificada.

Finalment a la categoria sots 19 masculina victòria de LLuis Isern (C.T.Sabadell) per davant de Javi Fajardo (Igualada) i del francès Alexis Mousset, tercer classificat.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=1F2FE9ED-00B3-4EE6-8950-88560B32C0CD