Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

X.Capell, M.Altarriba, A.Soler i H.Lafuente s’imposen als Campionats de Catalunya sots 11 i sots 15

Campionat de Catalunya sots 11 i 15 2017

El passat dissabte 7 d’Octubre el Gimnàs Triops de Banyoles va acollir els campionats de Catalunya sots 11 i sots 15 d’esquaix, tant a la categoria femenina com a la masculina, amb àmplia presència de jugadors i jugadores locals.

A la categoria sots 11 femenina domini del Triops, amb victòria de Xènia Capell, per davant de Joana Malagelada i Jana Muchoz. La també local Sara Compte va finalitzar a la quarta posició.

A la categoria sots 11 masculina el títol se’l va endur Marc Altarriba (Malibú Esportiu de Sabadell), al derrotar a la final al jove Oriol Sàlvia per 3 jocs a 0. El tercer lloc va ser per Bernat Serna per davant del local Max Quer.

A la categoria sots 15 femenina es va imposar Aina Soler (Triops), al derrotar a la final a la seva companya de club Xènia Capell per 3 jocs a 0. La tercera posició va ser per la també local Joana Coll.

Finalment a la categoria sots 15 masculina victòria d’Hugo Lafuente (Squash Malgrat), a l’imposar-se a la final a Joan Serna (Esportiu Rocafort) per 3 jocs a 0. Tercera posició per Nil Aguilera (Esquaix Igualada) per davant del local Martí Bahí.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=0E6B1174-EB9A-48BB-8F3A-69AB68A1CF1A