Oscar Pérez, David Cornudella i Miguel Angel Paúl, campions a la primera prova de Soft-ràquet

open soft-ràquet CCD

La passada setmana, des de Dilluns dia 23 de Febrer a Dijous dia 26 de Febrer, les instal·lacions del Club Ciudad Diagonal d’Esplugues de Llobregat, va acollir la primera prova del circuit de Soft-ràquet, dividit en 3 categories, categoria absoluta, categoria veterans +45 i categoria veterans +55.

A la categoria veterans +45, el guanyador final va ser David Cornudella del CN Sant Andreu, al derrotar al seu company de club Miguel Angel Paúl en la final. A semifinals van derrotar, respectivament, a Dani Ribas del Nick Spa & Sports i Marcel Estruch. La fase de consolació va ser per Ricardo Alcaraz del club Bonasport.

A la categoria veterans +55, el guanyador final va ser Miguel Angel Paúl del CN Sant Andreu al derrotar en la final a Josep Maria Piulachs del club Bonasport. Tots dos, van derrotar, respectivament, a Manel Fernández i Marcel Estruch. La fase de consolació va ser per Mercedes Möller del Can Mèlich Club.

Per últim, el quadre absolut masculí, on Oscar Péwrez del club Bonasport va ser el guanyador final, al derrotar a la final a David Vela del Esportiu Rocafort. A semifinals, van derrotar, respectivament, als locals Xavi Segura i Marc Soriano. El guanyador de la fase de consolació va ser el local Martí Segundo.