Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares, Cristian Romero i Maria Pajares campions a Igualada

psa closed igualada 2015

El club Esquaix Igualada, va acollir la primera prova del circuit Catalonia Closed, que puntua pel rànquing català i PSA, i la primera prova del circuit de tercera categoria.
Des de Divendres dia 27 a Dissabte 28, es varen veure gran partits d’esquaix.
A la tercera categoria, a l’apartat femení, la guanyadora va ser Maria Pajares del Malibú Esportiu al derrotar a la final a Cinthya Servellón del club Triops. La tercera posició va ser per la Sofia Mateos del CN Sant Andreu al guanyar a la seva companya de club Laura Martín. A l’apartat masculí, el guanyador final va ser el jove Cristian Romero que es va imposar al seu company de club Pablo Dolz. A les semifinals, van derrotar, respectivament, a Oriol Casals del Esportiu Rocafort i Jesús Castán del Dir Campus. El campió de la fase de consolació va ser el local Joan Arnau Pallejà.

Al quadre del Catalonia Closed, el guanyador va ser Iker Pajares, després de derrotar a les semifinals per 3 jocs a 2 al ídol local Bernat Jaume i a la final a Edmon López del CN Sant Andreu per idèntic resultat. Edmon, en semifinals, va derrotar a Richard Williams del Lloret Squash Club. Destacar els duríssims quarts de finals, entre Edmon Lopez i l’actual número 1 català Ivan Flores del CT Sabadell, amb victòria del primer per 3 jocs a 1. La fase de consolació va ser el gallec Victor Reguera