Auto

Light

Bona Actuació dels catalans al València Open Masters de Veterans d´Esquaix.

valencia open masters

El passat cap de setmana es va disputar a València, la 2ª prova del circuit de Veterans de la ESF. Una participació de 165 jugadors de tota Europa i presència de 5 catalans.
A la categoria +45 femenina, la jugadora del Nick&Spa Sport de Barcelona , Maribel Calabozo , va ser tercera, amb victòries davant la txeca Renata Nejtkova i la local Rosa Andrés i derrotes davant la francesa Karin Thiel i la Suïssa Beatrice Walser.
A la categoria + 50 masculina, el David Febrer del Nick va acabar a la 5ª plaça, només el va derrotar a quarts de final el suec, a la postre guanyador, Jonas Ulvsback. Tot el demés, victòries, davant el local, Julio Rodríguez, el luxemburguès Jean Claude Schmidt,l´anglès Martin White i el suec Lennart Niklasson.
A la categoria +40 masculina, el jugador de l´Esportiu Rocafort, Jordi Navines va ser 9è, mala sort, al trobar-se al grec Petros Tzamaloukas, també campió del torneig, a vuitens de final.Després, tot victòries pel Jordi, davant Paco Carlotto i els locals Fco. Montoro i Jorge Soriano.
A la categoria +50 , Theo Rivero va ser el 21è, amb victòries davant l´anglès Magee i el local De Juan, i derrotes davant l´italià Luca Cabassi i l´alemnay Marko Kruse.
Finalment , a la categoria +60, Josep Mª Massa va ser 14è, al ser derrotat per Svilans de Letònia,l´italià Petrelli i el francès Gregoire.