Selena Georgiev, Campiona d´Espanya sots 15 d´Esquaix.

campionat d´Espanya sots 11 sots 15

Els passats divendres 20 i dissabte 21 es van jugar a les instal.lacions de l´Hotel Olympia d´Alboraya (València), els Campìonats d´Espanya sots 11 i sots 15 d´Esquaix, tant a la categoria masculina com femenina, amb una àmplia participació de jugadors de la Federació Catalana.
A la categoria sots 11 femenina , la jugadora de l´Esquaix Igualada Montse Fajardo va ser quarta, mentre l´Ona Blasco del Lloret Squash va acabar a la 5ª posició.
A la categoria sots 15 femenina la jugadora del Club Ciudad Diagonal ,Selena Georgiev , es va proclamar Campiona d´Espanya, al superar en una emocionant final a la gallega Marta Domínguez, per 3 jocs a 2 , salvant 8 pilotes de partit. La Sofía Mateos, del CN Sant Andreu va ser setena.
A la categoria sots 11 masculina, els jugadors del Club Ciudad Diagonal, Phillip Georgiev i Joan Serna , van ser 3er i 4rt respectivament, mentre l´Hugo Lafuente del Lloret Squash va acabar a la sisena posició.L´Oriol Sàlvia , del CCD va acabar a la 14ª posició. Finalment, l´Aleix Romero, del CN Sant Andreu va assolir lel 17è lloc.
A la categoria sots 15 masculina, el Nacho Fajardo , de l´Igualada, va ser 7è, el Pol Rami del Nick&Spa Sport va ser 9è , mentre el jugador del CN Sant Andreu, Pablo Dolz va acabar el 17è.