Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Oriol Sàlvia i Maribel Calabozo campions de Catalunya de Soft-ràquet

camp cat soft veteransEls dies 29 i 30 de Novembre, les instal·lacions del Esportiu Rocafort de Barcelona, varen acollir el campionat de Catalunya absolut de Soft-ràquet, amb els millor jugadors de tota Catalunya d’aquesta modalitat.

En la categoria femenina, la guanyadora final va ser Maribel Calabozo del Nick Spa & Sports Club de Barcelona, en derrotar en la lligueta final a les jugadores Mercedes Möller del Can Mèlich Club de Sant Just Desvern i Silvia Català del Dir Seven de Barcelona.

En la categoria masculina, el guanyador va ser Oriol Sàlvia del Club Ciudad Diagonal d’Esplugues, derrotant en una bonica final al jugador del club Bonasport de Barcelona, Óscar Pérez per 2 jocs a 0. En les semifinals, Oriol va derrotar a David Febrer del Nick Spa & Sports Club per 2 jocs a 0 i Óscar va derrotar, en una partit molt intens i disputat, a Jordi Mitjà del Can Mèlich Club per 2 jocs a 0. Destacar, també, dos partits de quarts de finals, entre l’Oriol i el cap de sèrie número 1, Jesús Pablos del CN Sant Andreu i Jordi Mitjà contra el millor jugador local Nick Staunton i uns dels favorits finals, qui es va retirar per lesió.

En les fases de consolació, Ángel Castell del CN Barcelona i el local Joaquin Juárez, varen derrotar, respectivament, a Martí Rueda del Dir Campus de Barcelona i Nil Munné del Igualada Esquaix Club.