Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Víctor Montserrat Campió de Catalunya de Ràquetbol

El passat dia 6 de Desembre es va celebrar el Campionat de Catalunya de Ràquetbol en les modalitats de dobles i individual a les instal.lacions del CN Barcelona. En la modalitat individual el dues vegades Campió d´Europa Víctor Montserrat es va imposar a la final al català afincat al Bages d´origen veneçolà Alberto Serfaty a la final . El partit va estar marcat per la lesió al peu de Serfaty que esperem no li impedeixi participar amb la selecció catalana al proper Mundial a Toronto.

En les semifinals Víctor Montserrat es va desfer d´un lluitador Dani Pascual , que prèviament havia guanyat el cap de sèrie Ricardo Soto, mentre Serfaty va guanyar, no sense dificultats Marc Soriano qui prèviament havia donat la sorpresa derrotant Nasi Herms.

En la modalitat de dobles la final la van disputar la parella Montserrat/Herms contra els catalans d´origen veneçolà Serfaty/Soto.El partit va ser igualat però al final es va imposar la qualitat de Montserrat per decantar el partit.Els tercers clasificats van ser Pascual/Soriano mentre que la quarta plaça la van obtenir Arnau Vidal / Enric Creus.

raquetbol