Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Gran èxit al campionat de Catalunya de Soft-ràquet al club Bonasport de Barcelona

 

cat vet soft

Des del dijous fins aquest dissabte es va disputar a les magnífiques instal.lacions del Bonasport de Barcelona el Campionat De Catalunya de Veterans de Soft-Ràquet amb prop de 70 participants. Gran organització per part del Jesús Pablos i bon ambient els 3 dies que es van culminar amb finals de gran qualitat.
Els campions per categories van ser:
A la categoria femenina la campiona va ser Maribel Calabozo del Nick Spa&Sports de Barcelona en derrotar en la final a la jugadora local Elena Mateu. LA tercera classificada va ser Mercedes Möller del Can Mèlich Club de Sant Just Desvern.

A la categoria de + 35 anys el campió va ser Juanjo Gil del CN Sant Andreu que va derrotar en la final a Sergio Cortijo del Can Mèlich Club. Tots dos varen derrotar a semifinals, respectivament, a Jordi Mitjà del Can Mèlich Club i Miguel Ortega, jugador Independent. El campió de consolació va ser Xavi Segura del Dir Campus en derrotar a Juan Muñoz del club Metropolitan de Barcelona.

A la categoria de + 45 el campió va ser el local Toni Serra en derrotar al seu company de club Marc Górriz. En semifinals varen derrotar a Juan Muñoz del Metropolitan i Jesús Castan del Dir Campus. En la final de consolació, el jugador del Seven Dir de Barcelona Eduard Rodríguez va derrotar al local Ricardo Alcaraz

Finalment a la categoria de + 55 el campió va ser Josep Solé del Seven Dir en derrotar al local Lluís Ricart en la final. En semifinals, varen derrotar al local Joan Morelló i Marcel Estruch del Seven Dir.
Al finalitzar el torneig es va fer l’entrega de premis per part del director del torneig Jesús Pablos i el Gerent de la Federació Catalana Ignasi Herms i es va acabar amb un aperitiu de gran qualitat.

QUADRES DE COMPETICIÓ AMB RESULTATS

lligueta femenina.xlsx

Microsoft Word - quadre principal +35

Microsoft Word - quadre principal +45

Microsoft Word - quadre principal +55