Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ona Blasco , Pablo Dolz i els germans Philip i Selena Georgiev Campions de Catalunya sots 11/15

Campionat de Catalunya sots 11 15

L´Illa Diagonal i el Club Ciudad Diagonal van acollir el Campionat de Catalunya sots 11 i sots 15 tant a la categoria femenina com a la masculina. Els principals favorits van imposar-se amb solvència a les respectives finals.

A la categoria sots 11 femenina la jugadora del Lloret Squash ,Ona Blasco , es va imposar a la final a la jugadora de l´Esquaix Igualada Montse Fajardo per 3 jocs a 1. A la categoria sots 11 masculina el jugador del CC Diagonal Philip Georgiev , va fer bons els pronòstics imposant-se a la final a l´Hugo Lafuente del Lloret Squash ,per 3 jocs a 1, en un partit molt igualat i de molta qualitat.El tercer classificat va ser Marc Altarriba, del Malibú Esportiu, per davant del Bernat Serna del CC Diagonal.

Selena Georgiev es va imposar a la categoria sots 15 femenina , guanyant a la final a la jugadora del CN Sant Andreu, Sofía Mateos , per 3 jocs a 0 . La tercera plaça se la va adjudicar la Noa Romero del CN Sant Andreu, guanyant a la jugadora del Triops , Maria Jutglar. Finalment, a la categoria sots 15 masculina ,domini del jugador del CN Sant Andreu ,Pablo Dolz , guanyant a la final al Nacho Fajardo, de l´Esquaix Igualada, per 3 jocs a 1, demostrant una gran progressió al seu joc. La tercera plaça va ser pel Philip Georgiev , que es va imposar al partit pel tercer lloc al jugador del Malibú Esportiu , Lluis Isern.