Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Philip Georgiev campió del Nordic Junior Open 2015

Nordic Junior Open 2015

Els passats dies 9, 10 i 11 d’octubre es va celebrar a la ciutat sueca de Malmö el Nordic Junior Open, prova puntuable per al rànquing europeu d’esquaix. El jove jugador del Club Ciudad Diagonal, Philip Georgiev, es va proclamar campió en la categoria menors d’11 anys després de completar un brillant torneig. Georgiev, va superar a les semifinals al jugador de la Republica Xeca, Farid Farrag per 3 jocs a 0 i a la final al jugador irlandès Jack O Flyn per 3-1 amb parcials de 9-11, 11-8, 11-4 i 11-6. D’aquesta manera Georgiev aconseguia la seva primera victòria en un torneig del circuit europeu.
El Philip, de només 10 anys, va participar també a la categoria per menors de 13 anys aconseguint la tretzena posició final arrodonint així una magnífica actuació en les 2 categories.
A la categoria femenina sub-15 hi va participar també la Selena Georgieva, acabant en una gran setena posició. La Selena va derrotar en primera ronda a la sueca Anna Kaiding per 3 jocs a 0 i als vuitens de final a la xeca Tereza Siroka per 3-1. Un cop als quarts de final, la jugadora del Club Ciudad Diagonal no va poder superar a la Suïssa Ambre Allinckx, cap de sèrie número 2 del torneig, amb la que va perdre per 3-0. Posteriorment Georgieva va aconseguir una meritòria setena posició final.