Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Marta Latorre revalida el títol de Campiona de Catalunya d´Esquaix

Campionat de Catalunya Absolut Femení 2015

La jugadora del CN Lleida, Marta Latorre , va revalidar el dissabte passat a l´Illa Diagonal de Barcelona , el títol de Campiona de Catalunya d´esquaix, després de derrotar a la final a la búlgara afincada a Barcelona, Selena Georgiev ( Club Ciudad Diagonal ) ,per 3 jocs a 0 .

Des de Dijous fins dissabte, es va jugar el quadre principal del Campionat de Catalunya Femení d´esquaix. Els quarts de final es van jugar a l´Illa Diagonal i al CC Diagonal , amb partits molt igualats, com la victòria de la Maribel Calabozo (Nick Spa&Sport ) davant Cinthya Servellón (Triops Banyoles) , amb victòria ajustada per la primera , així com el partit entre la Selena Georgiev i la María Pajares (Malibú Esportiu) ,que es va decantar per a la postre finalista , per 3 jocs a 1. Cal destacar l´accés a semifinals de la Sofía Mateos (CN Sant Andreu) , al derrotar a la seva companya de club ,Laura Pacheco, per 3 a 0. La principal favorita, Marta Latorre no va tenir problemes davant Celine Vallee ( Esportiu Rocafort), a qui va derrotar per 3 a 0.

A les semifinals, victòries clares de la Marta Latorre , davant la jove Sofía Mateos, així com de la Selena Georgiev davant Maribel Calabozo. A la final, victòria incontestable de la Marta Latorre, que revalida el títol aconseguit l´any passat al CT Sabadell.