Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares brillant Campió de Catalunya Absolut d´Esquaix 2015

Campionat de Catalunya Absolut Masculí 2015

El jugador del Malibú Esportiu de Sabadell , Iker Pajares , es va proclamar el passat dissabte a l´Illa Diagonal de Barcelona ,Campió de Catalunya Absolut d´Esquaix , per primer cop a la seva carrera. Un torneig impecable del vallesà , que no va cedir cap joc fins a la final , on es va imposar al jugador del CN Sant Andreu, Edmon López per 3 jocs a 2 , remuntant un 2 a 1 en contra , en un gran partit de 1 h. 30 min. , i davant un nombrós públic que va gaudir d´un esquaix espectacular.

El quadre principal es va iniciar el dilluns 28 de Setembre amb la disputa de la primera ronda. Els principals favorits no es van deixar sorprendre i el dijous es disputaven els quarts de final, amb els 8 primers caps de sèrie disputant-se un lloc a les semifinals. Pel matí victòries de l´Edmon López davant un espectacular Richard Williams (Lloret) per 3 a 2, i de l´Iker Pajares davant Dani Pascual (CN Sant Andreu) per 3 a 0. A la tarda el Bernat Jaume (Igualada) es desfeia del jove Nilo Vidal (Eurosport) per 3 a 0 , i idèntic resultat del defensor del títol ,Ivan Flores (CT Sabadell ) davant Xavi Blasco (Lloret).

A les semifinals del divendres , amb els 4 primers caps de sèrie, victòries de l´Iker Pajares davant del Bernat Jaume i de l´Edmon López davant l´Ivan Flores , ambdos per 3 a 0 , però tots ells amb jocs molt igualats. Finalment, dissabte es va decidir el títol pel cantó de l´Iker , en un partit molt lluitat. El Director General del Consell Català de l´Esport, el Sr. Gerard Figueras , va fer entrega del premi al Campió de Catalunya 2015.