Novena posició per Noa Romero al German Junior Open

Els passats dies 1 al 4 de Juliol la localitat alemana d’Hamburg va acollir l’edició del 2022 del German Junior Open d’esquaix, amb la presència de 4 representants de la Federació catalana.

A la categoria sots 19 femenina Noa Romero (C.N.Sant Andreu) va finalitzar a la novena posició. Romero va caure als vuitens de final davant la sudafricana Savannah Margot Ingledew per un ajustat 3 a 2, i 13/11 al cinquè, derrota que la va privar de jugar per l’accés al podi. A la lluita pels llocs 9 al 16 victòries clares davant la danesa L. Lauriden, la suïssa S. Kaufmann i la nordamerican A. Park, totes per 3 a 0.

A la categoria sots 19 masculina Philip Georgiev (CC Diagonal / BGS) va finalitzar a la 26ª posició, després d’imposar-se al francès L.Godde per 3 a 1 i caure davant l’irlandès J. O Flynn per 3 a 0. A la lluita pels llocs victòries davant l’holandès B. Daalhuizen i el txec F. Farrag ambdues per 3 a 0 i derrotes davant l’ucraïnès D.Sherbakov i el canadenc A. Yuzpe, ambdues ajustades per 3 jocs a 2.

A la categoria sots 17 masculina bona actuació de Marc Altarriba (C.T.Sabadell / BGS). Altarriba va finalitzar amb un balanç de 4 victòries i una derrota, finalitzant a la 33ª posició. La derrota a primera ronda davant l’americà Christian Morris per 3 a 0 el va portar a lluitar pels llocs 33 a 64, on es va imposar a l’alemany T. Matzeschke per 3 a 0, al també alemany N. Herzberg per 3 a 2, a l’americà I.Kipkalov per 3 a 0 i finalment a l’egipci Yashin Sherif per 3 jocs a 2.

Finalment, a la categoria sots 15 masculina 24ª posició final per Oriol Sàlvia (Mèlic SportsClub). Sàlvia es va veure perjudicat per una lesió que li va impedir lluitar pels llocs. A primera ronda es va imposar al danès Joel Lund per 3 a 0, caient als setzens de final davant l’egipci Kareem Azzam per 3 jocs a 1. Victòria al partit pels llocs 16 al 32 davant l’egipci Marwan Hussein per 3 a 0 i derrota davant el norueg Sebastian Hylland per abandonament de Sàlvia.