Notable actuació dels catalans a Pamplona

Anaitasuna 2018

Els passats dies 7, 8 i 9 de Setembre Pamplona va acollir el VIII Campionat Nacional S.C.D.R.Anaitasuna, prova del circuit estatal, amb la presència de 3 jugadors representants de la Federació Catalana, tots a la categoria masculina.

Marc Soriano ( Nick Spa & Sports ), Abel Lamas ( C.E.Mediterrni ) i Xavi Blasco ( Squash Project ) van arribar als quarts de final, venint els dos primers de la fase prèvia del torneig.

Soriano es va desfer a prèvies del local Eduardo De Carlos per 3 jocs a 1, a primera ronda va superar Iván Jorge de Madrid per 3 a 0, i a vuitens al local Mikel Casares també per 3 a 0, caient als quarts de final davant el jove galleg Aron Astray per 3 a 0. Lamas va superar la primera ronda davant l’aragonès Miguel A. Capapey per 3 a 1, i a vuitens de final es va imposar al local Iñaki Serrano per 3 a 0, caient al quarts de final davant el finalista del torneig, el galleg Miguel A. Mercé per 3 a 0. Finalment, Xavi Blasco va superar la primera ronda davant el local Gorka Cincunegui per 3 a 0, als vuitens de final va derrotar a Marcos Pérez, també de Navarra, per 3 a 0. Als quarts de final, derrota davant Eduardo Razquin de Canàries, també per 3 a 0.