Arnau Farré assoleix la 28ena posició al Campionat del Món d’Universitaris a Birmingham

World University 2018

La Universitat de Birmingham (Anglaterra) va acollir els passats dies 6, 7, 8 i 9 de Setembre els World University Championships 2018, amb la presència del jugador del Club Malibú Esportiu de Sabadell, Arnau Farré com a únic representant de la delegació espanyola.

El jugador de Sabadell va aconseguir la 28ena posició final, després de derrotar a primera ronda al jugador de Uganda Edwin Mpozza per 3 jocs a 0. Posteriorment es va trobar amb el txec Jakub Solnicky (PSA, 243), caient també per 3 a 0. A la lluita pels llocs, derrotes davant l’australià Thomas Calvert (PSA, 156), el canadenc Madison Eggert (PSA, 412) i el sudafricà Adam Shean.

L’anglès Joshua Masters (PSA, 53) es va endur el títol, al derrotar a la final al jugador de Hong Kong, TSZ Fung Yip (PSA, 25) per 3 jocs a 1. L’anglesa Lily Taylor (PSA, 153) va guanyar el torneig femení a l’imposar-se a la final a la sudafricana Alexa Pienaar per 3 jocs a 0.