Auto

Light

Nilo Vidal quart classificat a Rotterdam

Rotterdam Open 2018

Els passats dies 7,8 i 9 de Setembre el Victoria Squash va acollir el Rotterdam Open, prova del circuit Satèlit PSA, amb la presència de 3 representants de la Federació Catalana, a la categoria masculina Nilo Vidal (Eurosport PSA, 315) i Joel Jaume (Esquaix Igualada, PSA 568), i a la categoria femenina Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu, PSA 269).

Nilo Vidal va accedir a les semifinals, després de derrotar al anglesos Michael Andrews (PSA, 451) i Perry Malik (PSA, 547), els dos per 3 a 0, i caure a semifinals davant el campió del torneig, l’egipci Tarek Shehata (PSA, 448) també per 3 jocs a 0, al partit pel tercer lloc derrota davant l’anglès Curtis Malik (PSA, 389) per 3 jocs a 0. A la mateixa categoria Joel Jaume va derrotar a l’holandès Joris Wagenaar (PSA, 469) per un ajustat 3 a 2, per caure a vuitens davant el sots campió, el tambe local Marc ter Sluis (PSA, 206) per 3 a 0. Al partit pels llocs 9 al 16 derrota davant l’italià Ludovico Cipolleta (PSA, 407) per 3 jocs a 1.

A la categoria femenina Sofía Mateos es va defer de l’holandesa Daphne Timmer (PSA, 230) per 3 a 0, caient a quarts de final davant la finalista del torneig, l’anglesa Alicia Laura Mead (PSA, 139) també per 3 a 0. La local Tessa Ter Sluis (PSA, 95) va endur-se el títol. Setena posició final per Mateos, després de caure davant la polonesa Paulina Krzywicka (PSA, 167) per 3 a 0 i derrotar a la luxemburguesa Iulia Simona Bucur (PSA, 169) per 3 a 0.