Auto

Light

Noa Romero campiona de la Copa d’Espanya sots 13 a Santiago

copa-despanya-sots-13-17-2016

Els passats dies 16 i 17 de Setembre les instal·lacions de l’squash Santiago van acollir la Copa d’Espanya sots 13 i sots 17, masculina i femenina. Fins a 7 representants de la Federació Catalana es van desplaçar a terres gallegues.

A la categoria sots 13 femenina, la jugadora del CN Sant Andreu, Noa Romero, actual campiona d’Espanya de la categoria, es va endur un nou títol, després de derrotar a les gallegues Sofía Rodríguez i Martina Flores, a les semifinals i final, respectivament, ambdues per 3 jocs a 0.

A la categoria sots 13 masculina tercera plaça final pel Philip Georgiev (CCDiagonal), després de perdre les semifinals davant el jugador de Lugo, Hugo Mon. Al partit pel tercer lloc però es va imposar a Nil Aguilera (Esquaix Igualada) per 3 jocs a 0. Prèviament el Nil va perdre a les semifinals davant el campió final, l’andalús Christian Domínguez. El també jugador del CCDiagonal, Joan Serna, va acabar a la 6ª plaça, després de caure a quarts de final davant el campió, C.Domínguez.

A la categoria sots 17 femenina tercera plaça per Sofía Mateos (CN Sant Andreu), després de guanyar a l’andalusa Linda Domínguez al partit pel tercer lloc. Prèviament la gallega, Marta Domínguez, campiona d’Espanya sots 15, l’havia derrotat a les semifinals. La mateixa Marta va ser la campiona del torneig, al derrotar a la final a la seva germana María.

Finalment, a la categoria sots 17 masculina sisena plaça final per Cristian Romero (CN Sant Andreu), després de caure a quarts en un partit molt igualat davant el canari Iván Pérez, per 3 jocs a 2. Al partit pel 5è lloc derrota davant el galleg Pablo Quintana, actual Campió d’Espanya sots 17. El també jugador del CN Sant Andreu, Pablo Dolz va finalitzar a la 8ª posició, després de caure a quarts de final davant el galleg Gonzalo Romero, per un apretat 3 a 2. Al partit pel 7è lloc derrota davant l’andalús Sartus Hall. El campió del torneig va ser el galleg Cio García, que es va imposar a la final al canari Iván Pérez per 3 jocs a 2.