Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bernat Jaume campió de la Copa Federació Trofeu Ciutat de Girona

copa-federacio-2016

El jugador de l’esquaix Igualada, Bernat Jaume, es va imposar aquest dissabte a la Copa Federació d’esquaix, Trofeu Ciutat de Girona, després de derrotar a la final al jugador del CN Sant Andreu er 3 jocs a 0. L’igualadí es va endur el torneig sense cedir un sol joc, eliminant a les semifinals a Nilo Vidal (Eurosport Salou) i a quarts de final a Àlex Luque (Triops Banyoles). La tercera posició va ser per Nilo Vidal, per davant del jugador del Tipi Park d’Aro, Richard Williams, que després de perdre les semifinals davant Dani pascual per 3 jocs a 1, no va poder disputar el partit pel 3er lloc.

La final de consolació la van disputar Txema Mínguez (CN Sant Andreu) contra la lleidatana Marta Latorre, amb victòria pel primer per 3 jocs a 1, en un partit molt disputat.

Paral·lelament es va disputar l’Open de 3ª Categoria, amb victòria final per Francesc Sistané (Triops), derrotant a la final a Pep Massó (GEiEG) per 3 jocs a 1. Tercera posició final per Jesús Castán (Dir Campus), per davant del local Josep Bou.

La final de consolació la van disputar Gerard Montaño (CEAC) i Joan Torelló (GEiEG), amb victòria ajustada pel primer per 2 jocs a 1.

Podeu consultar tots els resultats a:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/events.aspx?id=2538DBBD-DC36-40CC-A3CB-0F31B9FBDA0B