Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Sisena plaça per Iker Pajares a l’Europeu absolut d’esquaix

europeu-individual-2016

Els passats dies 7 al 10 d’Octubre es va jugar a Praga, l’Europeu absolut d’esquaix, amb la presència del jugador del Malibú Esportiu de Sabadell, Iker Pajares (PSA 102).

El sabadellenc sortia de cap de sèrie 5/8, i va derrotar a la primera ronda al croat Roko Voncina per 3 jocs a 0. Ja a vuitens de final, victòria davant el txec Petr Martin , també sense cedir un joc. A quarts de final l’esperava l’actual campió del món, el francès Gregory Gaultier (PSA 2), i tot i fer un molt bon partit, va caure derrotat per 3 jocs a 0. El partit pel 5è lloc l’enfrontaria a l’austriac Aqeel Rehman (PSA 102). Bon començament per l’Iker, que va guanyar el primer joc, però finalment no va poder superar a l’austriac, que es va imposar per 3 jocs a 1.

Magnífica sisena plaça pel jugador del Malibú Esportiu, que es desplaçarà a EL Cairo (Egipte), a jugar el Al Ahram Open, prova del circuit PSA 100.000 $.

Cal destacar que el campió d’Europa va ser el galleg, Borja Golán, al derrotar al francès Gregory Gaultier, en un partit molt disputat que es va decantar del costat de l’espanyol, el primer jugador de l’Estat en proclamar-se Campió d’Europa.

La francesa Camille Serme es va endur el títol en fèmines, per davant de la belga Nele Gilis.

scores-and-winners