Nilo Vidal sotscampió a Navarra

Els passats dies 6 al 8 de Desembre es va celebrar a Pamplona el XIII Open Nacional Reyno de Navarra, prova puntuable pel circuit nacional d’esquaix de la RFES, amb una nombrosa presència de representants de la Federació Catalana a les dues categories.

A la categoria femenina Cinthya Servellón (Triops Banyoles) va conseguir el tercer lloc després de ser segona al seu grup amb victòries davant la local Sandra Pérez i la vasca Isabel Soto, per 2 a 0 i 2 a 1 respectivament i derrota davant la local Rosa Andrés per 2 a 1. Al quadre final, victòria a quarts de final davant la càntabra Claudia Rodríguez per 3 a 0, caient a semifinals davnat la campiona final, la gallega Sofía Rodríguez també per 3 a 0. Al partit pel tercer lloc Servellón es va imposar a Soto per 3 jocs a 1.

A la categoria masculina el jugador de l’Euro Sport de La Pineda Nilo Vidal (PSA 284) va aconseguir el sotscampionat final al torneig. Vidl va derrotar als quarts de final a Marc Soriano (CEAC Sant Vicenç de Castellet, PSA 334) per 3 jocs a 0, i a les semifinals al palentí Aitor Zunzunegui per un ajustat 3 a 2, caient a la final davant el castellonenc Alex Garbi per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/5, 11/7 i 11/8. Alex Luque (Triops) va superar les prèvies i es va imposar a primera ronda davant el galleg Xabier Barberán per 3 jocs a 2, caient a vuitens davant Zunzunegui per 3 a 0. Els jugadors de l’Euro Sport Aleix Simon, Asier Ramírez, i Gabi Simón i el jugador del Rocafort Alejandro Díez no varen poder superar les prèvies.