Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Destacable actuació dels catalans al Swiss Junior Open

La localitat suïssa de Langnau am Albis va acollir els passats dies 5 al 8 de Desembre l’edició del 2019 del Swiss Junior Open d’esquaix, amb la presència de quatre representants de la Federació Catalana, dos a la categoria masculina i dues a la femenina.

A la categoria sots 19 femenina Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu) i Selena Georgieva (Club Ciudad Diagonal) surtien com a caps de sèrie 3/4 del torneig. Mateos va finalitzar segona a la fase de grups darrera la campiona final, la local Ambre Allincks, mentre que Georgieva va finalitzar primera del seu grup, al derrotar a la cap de sèrie 2, la hongaresa Chukwu Chinyere per un ajustat 3 a 2 remuntant un 0 a 2 en contra. Al partit pel tercer lloc victòria de Chinyere davant Mateos per 3 jocs a 1, en un partit força igualat. A la final victòria també de la suïssa Allincks davant Georgieva amb parcials d’11/5, 11/5 i 11/7.

A la categoria sots 13 masculina Oriol Sàlvia (Mèlich Sports Club) va accedir a les semifinals després de derrotar als quarts de final al cap de sèrie 1 del torneig, l’alemany Alexander Neumann per un ajustat 3 a 2. A les semifinals però, va caure davant el francès Mathias Santiago de la Colina per 3 jocs a 0. Al partit pel tercer lloc victòria de Sàlvia davant el també francès Morgan Daujon per un clar 3 a 0.

Finalment a la categoria sots 17 masculina Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) va caure a vuitens de final davant l’anglès Jack Bloomfiel per 3 jocs a 1 i un ajustat 17/15 al quart joc. A la lluita pels llocs Georgiev va finalitzar a la 11ª posició, amb un balanç final de dues victòries i dues derrotes.

Resultats:

https://www.europeansquash.com/sport/tournament?id=F7D3D4DA-B243-4C63-A7FD-BADF606D7B6A