Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Màxima igualtat als Play off de Lliga Catalana 2018-19

Els passats dies 28 i 29 de Juny el Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa va acollir els Play Off finals de Lliga Catalana d’esquaix i Soft-Ràquet 2018-19. Un total de 16 equips a les 4 categories en disputa van participar als play off, marcats per unes elevades temperatures.

A la categoria de Veterans d’esquaix el Club Natació Sant Andreu va revalidar el títol aconseguit l’any passat a l’Squash 4 de Terrassa. A les semifinals de divendres els de Barcelona es van imposar al SAF UAB “A” per 2 victòries a 1. Jesús Castán i Gabriel Morales van donar els punts al Sant Andreu, mentre que Edu Nadal aconseguia el punt pels de Cerdanyola. A l’altra semifinal victòria pel Club de Tennis Tarragona Park davant del SAF UAB “B” també per 2 a 1, amb victòries de Toni Jiménez i José Manuel Flores pels de Tarragona, i de Raúl Carnerero pel SAF UAB “B”. A la final Morales es va imposar a Toni Jiménez per 3 jocs a 1, donant el primer punt al Sant Andreu. Seguidament Jesús Alonso va derrotar Alfredo De Las Cuevas també per 3 a 1 assegurant la victòria pel Sant Andreu. Al darrer partit David Cornudella va imposar-se a J.M.Flores per 3 a 2 i 12-10 al cinquè joc en un partit molt disputat. La tercera posició va ser pel SAF UAB “A” al vèncer al SAF “B” per 3 a 0.

Al Play Off de Soft-Ràquet (Squash 57) domini incontestable del Club Tennis Sabadell, que va revalidar el títol de la temporada passada sense perdre cap partit, ni a les semifinals davant l’Squash Marconi de Terrassa ni a la final davant del Malibú Esportiu de Sabadell. Albert Codina, Xavi Silvestre i Miguel Ortega van donar els 3 punts davant els amfitrions a les semifinals. A la final Ortega es va imposar a Joan Garcia per 2 a 0, mentre que Codina va derrotar Gerard Garcia per 2 a 1, posant el 2 a 0 definitiu. A l’enfrontament pel tercer lloc el Marconi va imposar-se a l’Eurosport “B” de Salou per 2 a 1, amb victòries de Xavi Hernàndez i Josep Solà davant Nando Carrillo i Mario Dariesku respectivament pels de Terrassa i de LLuis Pinto davant Pere Ràdua pels de Tarragona.

A la 3ª Categoria d’esquaix masculina el jove equip del Malibú “C” va donar la sorpresa i es va endur el títol després de derrotar a les semifinals al GEiEG “B” de Girona per 3 a 1, i a la final al SAF UAB “C” per idèntic resultat. Jordi Corpas (SAF) va donar el primer punt als de Cerdanyola al derrotar Marc Altarriba per 3 a 0 però les victòries de Ferran Amaro i Oriol Herrero davant Màrius Tarrés i Julián Márquez per 3 jocs a 2 i 3 a 1 respectivament van posar el 2 a 1 favorable al Malibú. Al partit decisiu Arnau Guitart va remuntar un 2 a 1 advers per acabar guanyant el partit davant Emili Burgués per un ajustat 3 a 2. El GEiEG “B” va finalitzar al tercer lloc tot i l’empat a 2 davant l’Squash Cardedeu al partit pel tercer lloc. Victòries per Carles Farelo i David Vossen davant Efren Llach i Pere Ortiz respectivament pels de Cardedeu, insuficients davant les victòries de Roger Acedo contra Horacio Rigone i de Diego Dei Vecchi.

Finalment a la 2ª Categoria masculina molta igualtat i triomf pel Club Tennis Sabadell “B”., després de derrotar a les semifinals al Malibú “B” per 2 a 2 i 8 jocs a 7 al total i a la final al Triops “B” de Banyoles per 2 a 1. La final va començar bé pels de Banyoles amb la victòria de Sergi Casals davant Sergi Planas per 3 jocs a 1, però Enrique Tejerina va igualar l’eliminatòria superant clarament Rubén Vázquez per 3 a 0. El partit entre els números 1 de cada equip es va saldar amb la victòria de Santi Grau davant Alex Luque per 3 a 1. Al partit decisiu Eric Zabalbeascoa només necessitava guanyar un joc davant Francesc Sistané per resoldre la final pels de Sabadell i ho va fer al primer joc per un ajustat 12 a 10. Tercera plaça pel Nick Spa & Sports “B” de Barcelona després de imposar-se al Malibú per 2 a 2 i diferència de punts al total. Pol Febrer i Oliver Haldon van donar els punts pel Nick, mentre que Oriol Mestre i Santi Altarriba van posar l’empat a 2.

Resultats i Classificacions Lliga Catalana 2018-19:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/events.aspx?id=A41C1246-47C0-4362-82FF-C23E3F150D58&tlt=5