Dark

Auto

Light

Domini dels catalans al Spanish Junior Open

Els passats dies 21, 22 i 23 de Juny les instal·lacions del Yoofit de Madrid van acollir l’edició del 2019 del Spanish Junior Open, prova puntuable pel circuit Junior de la ESF, amb la participació de 5 representants de la Federació Catalana, dues a la categoria femenina i tres a la masculina, i un balanç final impressionant, 3 títols i 2 sotscampionats.

A la categoria sots 13 femenina victòria per Montse Fajardo (Esquaix Igualada) a l’imposar-se a la final a l’andalusa Estela Martín per 3 jocs a 2, amb parcials de 10-12, 11-0, 11-4, 4-11 i 11-5. Prèviament Fajardo va derrotar a les semifinals a la murciana Angela Gracia per 3 jocs a 0.

A la categoria sots 13 masculina domini clar de Marc Altarriba (Malibú Esportiu) que es va endur el títol sense cedir un sol joc en tot el torneig, imposant-se a les semifinals al murcià Alejandro Ruiz i a la final al valencià Javier Fraser amb parcials d’11-9, 11-2 i 11-4.

A la categoria sots 15 masculina el jugador búlgar resident a Esplugues Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) va assolir la segon plaça al derrotar a les semifinals a l’egipci Ahmed Soliman per 3 jocs a 0 i caient a la final davant el Campió d’Espanya, l’andalús Christian Domínguez també per 3 a 0, amb parcials d’11-4, 11-5 i 11-4.

A la categoria sots 17 masculina Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) es va endur el títol de forma contundent, sense cedir un joc, i derrotant a les semifinals al suís Sirvan Oertli i a la final a l’andalús Alvaro Martín per un triple 11-9.

Finalment, a la categoria sots 19 femenina Selena Georgieva (Club Ciudad Diagonal) es va quedar a les portes del títol després de superar a les semifinals a la portuguesa Mariana Martins per un clar 3 a 0 per després caure a la final davant la francesa Lea Barbeau per un ajustat 3 a 2, amb parcials de 6-11, 11-7, 7-11, 11-9 i 11-5.