Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Destacable actuació dels catalans a l’Italian Junior Open

El Centre Nacional de tecnificació de la Federació Italiana d’Esquaix a la localitat de Riccione va acollir, els passats dies 13 al 16 de Juny, una nova edició de l’Italian Junior Open, torneig del circuit junior de la ESF, amb la participació de 4 representants de la Federació catalana, amb resultats força destacables.

A la categoria sots 19 femenina la jugadora búlgara resident a Esplugues Selena Georgieva (Club Ciudad Diagonal) va assolir el sots campionat, després de derrotar a les semifinals a la rusa Alesya Aleshina, cap de sèrie 2, per 3 jocs a 0, caient a la final davant la local, cap de sèrie 1, Cristina Tartarone per un ajustat 3 a 1, amb parcials de 9/11, 11/2, 19/17 i 11/7. Abans de les semifinals Georgieva s’havia imposat clarament a la finlandesa V.Joutsi i a la noruega T.Hovland.

A la categoria sots 15 masculina el seu germà Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) va finalitzar a la tercera posició. Georgiev va caure a les semifinals davant el campió, l’andalús Christian Domínguez per 3 a 0. Al partit pel tercer lloc es va imposar al suís D.Bernet per un ajustat 3 a 2. Prèviament Georgiev s’havia desfet del suec F.Eriksson i del Rus P.Smekhov, ambdos per 3 a 0.

Finalment a la categoria sots 13 masculina Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub de Sant Just Devern) i Bernat Serna (Esportiu Rocafort Barcelona) van finalitzar a la vuitena i onzena posició respectivament. Sàlvia va finalitzar amb un balanç de 2 victòries, amb el local E.Urtinati i el txe S.Rynt i 3 derrotes, davant l’alemany A.Neumann, el rus A.Maslov i el suís M.Von Aesch, aquest últim per lesió del de Sant Just, mentre que Serna va aconseguir 4 victòries, davant el suec I. Manberg, l’austriac S.Winkler, el txec M.Dudek i el francès T. Mebarek, caient davant el suís Von Aesch i el suec V.Lindberg.

Resultats:

https://www.europeansquash.com/sport/tournament.aspx?id=41B79645-5347-48A3-B347-1F52A29BD0A8