Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Triops i Club Tennis Sabadell tercers al Campionat d’Espanya per equips

Les instal·lacions del Squash Santiago van acollir els passats dies 14 i 15 de Juny l’edició del 2019 del Campionat d’Espanya d’esquaix per equips, amb la presència de dos equips catalans a la categoria masculina i un a la femenina.

A la categoria masculina el Club Tennis Sabadell, campió a les tres darreres edicions, no va poder revalidar el títol després de caure a les semifinals davant el Club Tenis Tenerife per 2 partits a 2 i diferència de jocs, 7 a 5. Els vallesans van notar l’absència a darrera hora per lesió d’Edmon López (PSA, 58). Amb la sensible baixa de López els vallesans van superar a l’Esportiu Rocafort de Barcelona a primera ronda per 4 a 0 i al Squash Vigo als quarts de final també per 4 a 0. A les semifinals però van caure davant el Club Tenis Tenerife per diferència de jocs. Els dos primer partits de la semifinal es van saldar amb derrotes per 3 jocs a 0, Pedro Ezpeleta i Iker Pajares (PSA, 47) van superar Santi Grau i Bernat Jaume (PSA, 83) respectivament. El valencià Alex Garbi va derrotar Iván Pérez per 3 jocs a 1, insuficient per passar l’eliminatòria. Al darrer partit Nasi Herms va derrotar Javier Adrián Gonzálvez per 2 jocs a 0. Al partit pel tercer lloc victòria pels de Sabadell davant Campo de Granada per 3 a 1, amb victòries de Bernat Jaume davant Iván Flores, Alez Garbi davant Enrique González i Santi Grau davant J.M.Moriana i derrota d’Herms davant Enrique García. El títol se’l va endur l’ Squash Santiago, imposant-se a la final al CT Tenerife per 3 a 1. Cal destacar la victòria del vallesà Iker Pajares davant l’anglès Tom Richards (PSA, 22) a la final per un contundent 3 a 0. L’Esporiu Rocafort va finalitzar a la 13ª posició.

A la categoria femenina el Gimnàs Triops de Banyoles, amb Cinthya Servellón, la noruega Chloe Kalvo i Anna Ventura, van finalitzar a una meritòria 3ª posició. Les de Banyoles van superar a la lligueta a l’Squash Santiago per 2 a 1 i al Club Squash València per 3 a 0, caient davant les campiones, el Club Tenis Tenerife per 2 a 1, en una eliminatòria molt igualada que es va decidir al cinquè joc del partit entre Anna Ventura i Laura Alonso. La derrota per 2 a 1 davant Vigo Squash va relegar a les de Banyoles a la tercera posició. Cal destacar l’actuació de la jove catalana Noa Romero, número 1 del CT Tenerife. Les canàries es van endur el títol davant les de Vigo amb un ple de victòries per Romero.