Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Malibú Esportiu i Triops campions de Catalunya per equips d’esquaix

Campionat de Catalunya per equips 2017

Les instal·lacions de l’Squash Montjuic de Palau Solità i Plegamans van acollir els passats dies 27 i 28 d’Octubre el Campionat de Catalunya d’esquaix per equips, amb la participació de 21 equips i quasi 90 jugadors i jugadores. Un total de 162 partits i 38 enfrontaments entre equips per decidir els campions i campiones de Catalunya per equips d’esquaix de l’any 2017.

El Club Malibú Esportiu de Sabadell va fer bons els pronòstics i va revalidar el títol obtingut l’any passat a Terrassa, després de superar als vuitens de final al Bonasport de Barcelona per 3 a 0, als quarts de final al Club Natació Sant Andreu “B” també per 3 a 0 i a les semifinals al Club de Tennis Sabadell per 2 a 1. Ja a la final victòria clara davant el Club Natació Sant Andreu “A” per 3 partits a 0. Obria la final els números 3 de cada equip, Oriol Mestre davant Abel Lamas, amb victòria pel primer per 3 jocs a 0, en el que es preveia l’enfrontament més disputat de la final. A continuació al partit entre els números 1 de cada equip l’anglès Alex Noakes superava Marc Gutiérrez també sense cedir un joc, i finalment al partit entre els números 2  l’indi Sandeep Ramachandran va derrotar Cristian Romero també per 3 jocs a 0. Tercera posició final pel Club Tennis Sabadell per davant del Nick Spa & Sports de Barcelona, mentre que el Triops de Banyoles va finalitzar a la cinquena posició. La final de consolació va enfrontar al Club Natació Sabadell amb el Bonasport de Barcelona, amb victòria pels primers per un ajustat 2 a 1.

A la categoria femenina la final la van disputar el Triops de Banyoles i el Club Tennis Sabadell. Obria l’eliminatòria les dues números 1, Cinthya Servellón del Triops i Ivet Isern del C.T.Sabadell, amb victòria per la de Banyoles per un clar 3 jocs a 0. A continuació les números 3 de cada equip, Anna Ferrer del Triops i Rosa Bella del C.T Sabadell van protagonitzar un enfrontament molt igualat, Ferrer es va imposar els 2 primers jocs però Rosa Bella va aconseguir igualar el partit a 2 jocs, finalment però es va imposar la de Banyoles al cinquè i definitiu joc per un ajustat 11/9, que donava el títol a les del Pla de l’Estany, millorant el sots campionat aconseguit l’any passat a Terrassa. El darrer partit entre les números 2, Maria Jutglar del Triops i Ona Blasco del C.T.Sabadell se’l va endur la primera per 3 jocs a 1, arrodonint una gran final per les jugadores de Banyoles.

El president de la Federació Catalana d’esquaix i raquetbol, Joan Casahuga i Closa va fer entrega dels trofeus als campions i campiones de l’edició d’enguany del Campionat de Catalunya per equips d’esquaix.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=C1871BC9-5317-462B-8080-F030DEBE0C26