Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Mitjà, Duce i Puidgdengolas s’imposen al Lotus Grill & Prakton Racket Open

LotusGrill & Prakton Racket Open 2017

Els passats dies 19, 20 i 21 d’Octubre les instal·lacions del Bonasport de Barcelona van acollir el Lotus Grill & Prakton Racket Open, prova puntuable pel circuit de Soft-Ràquet de la Federació Catalana d’esquaix.

Es van disputar 3 categories, l’absoluta, la de veterans +45 i la de veterans +55. A la categoria absoluta el jugador del Metropolitan Jordi Mitjà va ser el campió després de derrotar a les semifinals a Sergio Perdigón ( Marconi XXI de Terrassa) per 2 jocs a 0 i a la final a Txema Mínguez (C.N.Sant Andreu) per un ajustat 2 a 1, amb parcials de 15/13 12/15 i 15/7. Tercera posició per Perdigón per davant del lessionat a semifinals Jesús Montero (Esportiu Rocafort).

A la categoria veterans +45 Javi Duce (Eurosport Estival de Salou) va ser el campió final, derrotant a les semifinals a José Martínez (C.N.Barcelona) per 2 jocs a 0 i a la final a Jesús Montero, que no es va poder jugar per lessió. Tercera posició per Jaume Solanas (Club Ciudad Diagonal) per davant de José Martínez.

Finalment a la categoria de veterans +55 victòria per José Luis Puigdengolas (Esportiu Rocafort), per davant d’Angel Lorenzo Pascual (Melich Sportsclub) sotscampió i de Joan Marcè (Eurosport Salou) tercer classificat.

Es van sortejar regals per valor de 750€ gentilesa dels sponsors Lotus Grill i Prakton.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=0EB9A3AE-4D1C-46C7-831A-89F45F852020