Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Blasco i Castán campions de l’Open Zurita de veterans d’esquaix a Madrid

Open Zurita 2017

Coincidint amb la Copa d’Espanya sots 11, 15 i 19 disputada a les instal·lacions del Castellana Sports Club de Madrid, es va celebrar una nova edició de l’Open Zurita de veterans d’esquaix, amb la presència de 7 jugadors representants de la Federació Catalana, obtenint uns grans resultats.

A la categoria +40 victòria de Xavi Blasco, derrotant a les semifinals a Xavi Ojeda (SAF UAB) per 3 jocs a 0, i a la final a Gabriel Merchán d’Andalusia per 3 jocs a 1, amb parcials d’ 11/7 6/11 11/5 i 11/1. El partit pel tercer lloc victòria d’Oscar Montoya de Castilla La Mancha davant Xavi Ojeda per 3 jocs a 0. Marc Pedrós del Bonasport va guanyar la consolació per davant del local Jesús M. Alonso per 2 jocs a 0.

A la categoria +45 Emili Burgués (SAF UAB) va ser sots campió de consolació de prèvies al caure a la final davant el local Javier Ramírez per 3 jocs a 0.

A la categoria +50 segona posició final per Jesús Castán (SAF UAB) derrotant a les semifinals a Raul Arenas (Castilla-León) i caient a la final davant l’anglès resident a Andalusia Marcus Hall per 3 jocs a 0. A la mateixa categoria +50 José Manuel Flores (SAF UAB) va quedar campió de consolació a l’imposar-se a la final a José M.Fernández per un ajustat 2 a 1. Emili Burgúes (SAF UAB) va caure a quarts de final de consolació davant el mateix J.M.Fernández per 3 jocs a 0.

A la categoria +55 victòria de Jesús Castán i tercera posició de J.M.Flores. Castán es va imposar a semifinals a A.P.Pérez de Múrcia per 3 jocs a 2, mentre que Flores va caure davant J.L.Orizaola de Cantabria per 3 jocs a 0. A la final victòria de Castán davant Orizaola per un ajustat 3 a 0 amb parcials de 14/12 9/11 11/7 10/12 i 13/11. Al partit pel tercer lloc victòria de Flores davant A.P.Pérez per 2 jocs a 1.

Finalment el tarragoní Josep Maria Massa fa vinalitzar a la quarta posició a la categoria +60, després de derrotar J.V.Fillol de València per 3 jocs a 0, i caure davant el també valencià J.V Ferragud pel mateix resultat. Al partit pel tercer lloc derrota davant Gonzalo Requena també de València per 2 jocs a 0.