Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares campió de la Copa d’Espanya d’esquaix a València

Copa d'Espanya 2017

Els passats dies 27, 28 i 29 les instal·lacions del K7 Tutempo de València van acollir la Copa d’Espanya absoluta d’esquaix, tant a la categoria masculina com a la femenina, amb la presència de 8 jugadors i 3 jugadores representants de la Federació catalana d’esquaix.

A la categoria femenina brillant actuació de Maria Pajares (Malibú Esportiu) aconseguint la tercera plaça final, després de derrotar a les gallegues Elena Suárez i Marta Domínguez, per 3 a 0 i 3 a 2 respectivament, abans de caure a les semifinals davant la campiona d’Espanya, la murciana Cristina Gómez per 3 jocs a 0. Al partit pel tercer lloc, victòria davant la també gallega Inés Gómez per 3 jocs a 1. Sofía Mateos i Noa Romero van caure a la primera ronda davant la canària Maria González per 3 jocs a 1  i la gallega Catuxa Codesido per un ajustat 3 a 2, respectivament. La campiona va ser Cristina Gómez, derrotant a la final a la gallega Xisela Aranda per 3 jocs a 1.

A la categoria masculina victòria incontestable d’Iker Pajares (Malibú Esportiu) després de derrotar a quarts de final a Nilo Vidal (Eurosport Estival) per 3 jocs a 0, a les semifinals a Edmon López (C.N.Sant Andreu) per 3 jocs a 1, i a la final al galleg Carlos Cornes per 2 jocs a 2, 4/1 al cinquè per l’Iker i retirada del galleg. Bernat Jaume (Esquaix Igualada) va caure a les semifinals davant Cornes per un ajustat 3 a 2, amb 12/10 al cinquè joc.

Nilo Vidal va caure a quarts de final davant Pajares mentre que Iván Flores no va poder superar la segona ronda contra el local Alex Garbi , mentre que Joel Jaume (Igualada) i Arnau Farré (Malibú) van superar les prèvies caient a primera ronda davant el galleg Pascal Gómez i el murcià Alberto Pérez. No va superar la fase prèvia Pablo Dolz (C.N.Sant Andreu) al caure davant Javier Castillo (València).

Enllaç finals: