Lafuente, Fajardo, Zaragoza i Rigone s’imposen als Campionats de Catalunya sots 9 i 19

El passat dissabte 18 de Febrer les instal·lacions del Club Tennis Sabadell van acollir l’edició del 2023 dels Campionats de Catalunya d’esquaix sots 9 i sots 19.

A la categoria sots 19 masculina el recent campió d’Espanya Hugo Lafuente (Tipi Park Sports / Squash Project) va fer bons els pronòstics i es va endur el títol, després d’imposar-se a les semifinals a Aleix Romero (C.N.Sant Andreu / BGS) per 3 jocs a 0 i a la final al local Marc Altarriba (CT Sabadell / BGS) per 3 jocs a 1, amb parcials de 11/13, 11/6, 11/8 i 11/5. La tercera posició se la va adjudicar Joan Serna (BGS) al derrotar Romero per 3 jocs a 1 al partit pel tercer lloc. A la categporia sots 19 femenina l’absència per lesió d’Ona Blasco va fer que el títol se l’endugués Montse Fajardo (Esquaix Igualada).

A la categoria sots 9 la victòria a la lligueta va ser per Guillem Zaragoza (Squash Cardedeu) per davant de Marc Reyes (Tipi Park / Squash Project), sotscampió, Ilian Hotchandani (Gestsquash Andorra), tercer i Asier Raya (CT Sabadell), quart classificat i Aleix Reyes cinquè. Emma Rigone (Squash Cardedeu) es va endur el títol sots 9 femení.