Oriol Sàlvia bronze al French Junior

Els passats dies 16 al 19 de Febrer la localitat francesa de Wambrechies va acollir l’edició del 2023 del French Junior Open, del circuit europeu junior d’esquaix, amb la presència d’Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub) a la categoria sots 15 masculina.

Oriol Sàlvia va accedir a les semifinals del torneig després d’imposar-se a a primera ronda a Rashmin Nantha (Malàisia) per 3 jocs a 1, a vuitens de final a l francès Mael Caboux per 3 a 0 i als quarts de final al també francès Ethan Lecordier per 3 a 1, caient a semifinals contra el campió final, l’egipci Ahmir Khaled per 3 a 1 i 15 a 13 el quart joc. Al partit pel bronze Sàlvia va derrotar l’anglès Mohamed Abaza per 3 jocs a 1. Sàlvia es situa al tercer lloc al rànking europeu sots 15.