Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Kempsell,Vidal i Latorre campions al Open Anyós Park

can melic

Divendres 14, Dissabte 15 i Diumenge 16, es va disputar a Andorra, l’Open Anyós Park, amb més de 2000€ en premis i dividit en 3 categories, categoria ESPECIAL masculina i segona categoria masculina i femenina.

Els partits es varen disputar entre les tres pistes del Centre Esportiu Anyós Park de la Massana i la pista de vidre situada al centre comercial Illa Carlemany d’Andorra la Vella.

Divendres es va disputar, en horaris de tarda/vespre, les primeres rondes del quadre ESPECIAL masculí i del quadre de segona categoria masculina. En el quadre ESPECIAL, destacar el partit entre el número 3 norueg Sindre Roaldsoy i el català Jordi Navinés, amb victòria pel primer per un ajustat 3 jocs a 2. En el quadre de segona categoria, cap sorpresa a destacar, ja que els favorits varen guanyar els seus partits.

Dissabte es va disputar, des de primera hora del matí, la resta de rondes, fins arribar a les finals. Bonic partit entre el català Xavi Blasco i el número 2 de Suècia Foam Hammouni, amb victòria d’aquest últim per 3 jocs a 1, en el quadre ESPECIAL masculí. Per la tarda, es varen disputar les semifinals de tots els quadres. En el quadre ESPECIAL, Edmon López del Can Mèlich Club va perdre davant el número 1 escocès Douglas Kempsell per 3 jocs a 0, i Ivan Flores del Malibú Esportiu de Sabadell va derrotar al seu company de club Iker Pajares. En el quadre de segona categoria, Nilo Vidal del Club EuroSport va derrotar a Ramon Lafuente del Lloret Squash Club per 3 jocs a 1 i Joel Jaume del Igualada Squash va derrotar a Edu Nadal del Squash Marconi per 3 jocs a 2. Per últim, en la categoria femenina, Angela María Gómez del Esportiu Rocafort va derrotar a la seva companya Celine Vallee per 3 jocs a 0 i Marta Latorre del CN Lleida a Judith Santander del Club EuroSport per 3 jocs a 0.

Finalment, Diumenge des de les 10:00h del matí es varen disputar les finals a la pista de vidre. Cinthy Servellón es va emportar la consolació femenina, derrotant a la jove Sofia Mateos del Can Mèlich Club en la final i Felix Uceda del Nick Spa & Sports club va guanyar la consolació de 2a categoria, en derrotar a Santi Castillo del Squash Marconi en la final.

En el quadre de segona categoria, Nilo Vidalva derrptar a Joel Jaume i wn la final de l´Open femení Marta latorre cel CN lleida es va imposar a la colombiana de l´Esportiu Rocafor Ángela Gómez per 3 jocs a 0.

Per últim, la gran final entre l’escocès Kempsell i el català Flores, amb victòria pel primer , també per 3 a 0, després que Flores va notar el cansament dels partits anteriors.

Gran campionat celebrat a Andorra.