Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Selena Georgieva tercera al International Junior Open d´Alemanya

german selena

Espectacular resultat de la jugadora del Club Ciudad Diagonal

El passat cap de setmana es va celebrar a la ciutat alemana de Nuremberg el German Junior Open, un dels campionats més importants a nivell mundial en categories junior.

A la categoria sub-13 femení espectacular medalla de bronze aconseguida per la jugadora d’origen búlgar però que entrena i viu a Catalunya Selena Georgieva. La Selena va fer un grandíssim campionat i després de 3  intensos i igualats partits es va plantar contra pronòstic a les semifinals  on es va enfrontar amb la Suissa Ambre Allinckx, cap de sèrie número 2 i una de les millors jugadores del món en categoria sub-13. Tot i fer un gran partit, i fins i tot guanyar el primer joc, la Selena va perdre per 3 jocs a 1 amb parcials de 5-11, 11-9, 11-6 i 11-5.

Posteriorment en el partit pel 3er i 4 rt lloc la jugadora del Club Ciudad Diagonal va confirmar el seu bon moment de joc derrotant a la irlandesa Alesiia Osborne, cap de sèrie número 5 del torneig, per 3 jocs a 0.

Els també jugadors del Club Ciudad Diagonal Pol Marín i Philip Georgieva també van participar al torneig. El Pol va acabar en la posició 41 d’un total de més de 70 participants i el Philip, amb 9 anys, va participar a sub-13 aconseguint la 27a posició final.