Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El Triops de Banyoles va acollir la segona prova del circuit Dunlop

triops

Intens i apassionant cap de setmana d´esquaix al Triops de Banyoles amb jugadors junior i veterans vinguts de molts indrets de Catalunya. Quasi 60 participants han pogut gaudir d’un gran dia d’esquaix on la gent de triops Banyoles els ha acollit de manera càlida. En categoria infantil sots13 femení (donada l’absència per lesió de Selena Georgieva) Maria Jutglar s’ha proclamat campiona, Delfina Maillo segona i Anna Ferrer tercera classificada, totes elles jugadores de Triops. En el quadre de consolació Noa Romero del CN Sant Andreu ha estat la campiona.

En categoria masculina sots13 (donada l’absència de Nacho Fajardo) en Pablo Dolz (CN Sant Andreu) ha estat el campió final derrotant a un futur gran jugador, el joveníssim búlgar Philip Georgiev (Club Ciutat Diagonal). tercer Oscar Pozo del Malibú de Sabadell. El quadre de consolació ha estat per Martí Bahí del Triops Banyoles.

En categoria sots17 masculí Cristina Romero s’ha endut la final derrotant al seu company de club, Pablo Dolz. En Pol Rami del Nick Spa & Sports Club de Barcelona ha estat el tercer classificat. En Jaume Reixach del Triops ha guanyat la consolació.

Finalment una duríssima competència en la categoria de veterans amb la majoria de partits arribant-se als 5 jocs. L’incombustible manel coronel s’ha endut una ajustadíssima final contra el seu company de club (Punt Groc de Girona) Elías Solís per 3-2 amb 11-8 a l últim joc. Tercer ha estat en Joan Casahuga del Nat’s Sport. En el quadre de consolació Xavi Hita del Squash Marconi ha derrotat 3-2 a Manel Torroella del Triops de Banyoles. Només acabar amb les felicitacions de rigor, tant a jugadors, públic assistent, treballadors del club (esmorzar i dinar de luxe), patrocinadors (Haribo, Dunlop, Fruiteria J0eroni i Xocolata Torres) i al treball de la federació catalana d’esquaix. fins la propera que serà el 23-25 de maig amb el campionat de Catalunya infantil en categories sots13 i sots17.