Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Abel Lamas campió al Dir Campus

dyr

Aquest cap de setmana es va disputar la primera prova del circuit català de tercera categoria al club barceloní Dir Campus.

Abel Lamas del club Ciutat Diagonal va guanyar a la final el cap de sèrie n º 1 Jose Martínez del Club Natació Sant Andreu per 3 jocs a 0 , tots dos van resoldre els seus partits de semifinals 3 a 0 contra Nil Munne ( Igualada Squash ) i Daniel Gonzalez ( Dir Campus ) jugador que en la seva primera participació en un open federat va arribar fins a semifinals .

Al quadre de consolació de segona ronda , es van veure partits molt disputats , el campió va ser David Alcalde ( CN Sant Andreu ) que va vèncer en una ajustada final per 3 jocs a 2 a Toni Reillo ( Nats ) , tots dos van vèncer en semifinals Xavi Simon i Jesús Castan ( Dir Campus ) , destacar la igualtat en la semifinal entre David Alcalde i Jesús Castan , on es va decidir el pas a la final en un ajustat cinquè set .

El quadre de consolació de primera ronda va ser per a Oscar de Mendoza ( Esportiu Rocafort ) , que després de caure en el quadre principal en el cinquè joc després d’un llarg partit , es va refer guanyant el quadre de consolació contra el jugador local Miguel Ángel Martin . Tots dos van arribar a la final, després de vèncer a Gerard Montaño (CEAC ) i Josep Manzano ( SAF UAB ) .

Per concloure , destacar els bons partits , la igualtat en molts dels encreuaments i el bon ambient d’esquaix durant les dues jornades de competició , molts socis van passar a veure els partits i hi va haver molt ambient durant tot el campionat .