Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Jesús Pablos Campió de Catalunya Absolut d’Squash 57 (Ràquet)

Les instal·lacions del Bonasport de Barcelona van acollir els passats dies 7, 8 i 9 de Novembre l’edició del 2019 del Campionat de Catalunya d’Squash 57 (Ràquet), amb la participació de més de 40 jugadors de diferents clubs de Catalunya. Paral·lelament al torneig es va jugar l’Open Bonasport per a veterans, a les categories de +45, +55 i +60.El jugador local, actual sots campió d’Espanya d’Squash 57, Jesús Pablos, es va endur el títol de forma clara, sense cedir un sol joc en tot el torneig, derrotant a la final a Miguel Ortega (C.T.Sabadell) amb parcials d’11/5 i 11/6. A les semifinals Pablos es va imposar a José Maria Tejedor, mentre que Ortega va accedir a la final després de la retirada a les semifinals de Marc Soriano (CEAC). Tercera plaça final per Tejedor. La prova de la consolació se la va endur Theo Rivero (Eurosport La Pineda) al superar David Cornudella (C.N.Sant Andreu) a la final per 2 jocs a 0.

A la categoria +45 de l’Open Bonasport de Veterans d’Squash 57 victòria d’Ángel palencia (C.N.Barcelona) al derrotar a la final al seu company de club José Martínez per 2 a 0, amb parcials d’11/5 i 11/9. El local Carlos Camprodón va aconseguir la tercera plaça per davant de Jacint Puig. La consolació se la va endur Martín Rueda (Club Ciudad Diagonal) al superar a la final a Xavi Rami (Nick Spa & Sports) per 2 a 1.

A la categoria +55 victòria de Theo Rivero, derrotant a a final al local Joan Guibernau per 2 jocs a 0, amb parcials d’11/7 i 11/9. Tercera plaça per David Cornudella per davant del també local José Luis Puigdengolas.

SFinalment a la categoria +60 victòria de Puigdengolas a la lligueta, després de guanyar els 4 partits de la lligueta. Segona posició per Marcel Estruch (C.T Sabadell), tercera pel local Carlos Santana i quarta posició per Josep Calvo també del CT Sabadell. Manel Fernández va ser el cinquè a l’haver-se de retirar per lesió.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=D14DF70C-C1D9-4EC2-A34B-39EF3D6E60D0