Dark

Auto

Light

Victòria de Roger Capdet al C.E.Mediterrani

Els passats dies 8 i 9 de Novembre les instala·lacions del Club Esportiu Mediterrani van acollir una nova prova del circuit de 3ª categoria d’esquaix de la Federació Catalana, amb quasi 30 participants de diferents clubs de Catalunya.

El jugador del Mèlich Sports Club de Sant Just Desvern Roger Capdet, es va endur el títol de campió, al derrotar a la final a Rubén Berdomás (SAF UAB Cerdanyola) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/7, 11/8 i 11/6. Capdet no va cedir cap joc en tot el torneig. A les semifinals es va imposar a Emili Burgués del SAF UAB, mentre que Berdomás va fer el mateix amb el jove Oriol Sàlvia per 3 jocs a 1. Sàlvia va finalitzar a la tercera posició després de remuntar un 0-2 advers davant Burgués al partit pel tercer lloc.

La prova de consolació de 2ª Ronda se la va endur el també jove del C.N. Sant Andreu Aleix Romero, a l’imposar-se a la final a Oriol Herrero (Malibú Sabadell) per 3 a 0. Els locals Ferran Contreras i Manel Rivera es van trobar a la final de Consolació de 1ª Ronda, amb victòria pel primer per 3 a 0.