Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries de Morillas i Agruña al Campionat de Catalunya sots 9 i sots 13

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Squash Marconi de Terrassa van acollir el passat dissabte els Campionats de Catalunya sots 9 i sots 13 Mixt d’esquaix.

A la categoria sots 9 Mixt victòria pel jugador de l’Esquaix Igualada Armand Morillas, que va derrotar a tots els rivals de la lligueta cedint un sol joc, davant la jugadora del SAF UAB Laura Soria. La segona posició va er pel jugador andorrà Izan Baños, amb 3 victòries i una derrota, precisament davant Morillas en 3 ajustats jocs, amb parcials d’11/9 11/6 i 14/12. Tercera plaça pel també andorrà Gil Fité, quarta posició per Alba Soria i cinquena per Alberto Jezowicz també d’Anyós (Andorra).

A la categoria sots 13 Mixt la final la van disputar els caps de sèrie 1 i 2, Jofre Barrufet (Igualada) i Yago Agruña (C.N.Sant Andreu) repectivament, amb victòria per Agruña per 3 jocs a 1, remuntant el joc inicial, amb parcials de 6/11, 11/7, 11/4 i 11/6. Prèviament Agruña i Barrufet s’havien imposat en els seus respectius grups. Agruña de forma clara sense cedir un joc mentre que Barrufet va trobar resistència davant el jugador del Triops de Banyoles Max Quer, al que va derrotar en 4 jocs molt disputats. Quer va aconseguir la tercera posició al derrotar Leo Torrecilla del C.T.Sabadell per 3 jocs a 2. Quarta i cinquena posició pels igualadins Sergi Rivero i Pau Jaume Aguilar respectivament setena posició per Pol Massanas (Triops), vuitena per Joan Gil (Igualada) i novena per Raül Ruiz (Andorra).

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=13EFDA89-1D0A-4465-BAC8-CC67CEA1C655