Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Jesús Castán s’imposa a Sant Vicenç de Castellet

Els passats dies 6 i 7 d’Octubre les instal·lacions del CEAC de Sant Vicenç de Castellet van acollir el 5è Torneig Setmana de l’Esport de 3ª Categoria d’esquaix amb la participació de vora 20 jugadors de diferents Clubs de Catalunya.

El jugador del Club Natació Sant Andreu Jesús Castán es va endur el títol a l’imposar-se a la final a Roger Capdet (Mèlich Sports Club) per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/9, 5/11, 11/5 i 11/6. Prèviament Castàn es va defer a les semifinals del seu company de Club José Manuel Flores per 3 jocs a 1, mentre que Capdet va fer el mateix amb el local Gerard Montanyo també per 3 a 1. Montanyo va finalitzar a la tercera plaça al derrotar Flores per 3 a 1. Carlos Sánchez (Can Busqué Igualada) es va endur la prova de consolació al derrotar el jove Pol Asensió (Mèlich SportsClub) per 3 jocs a 1. Arnau Puiggròs també del Mèlich va aconseguir la tercera posició a la consolació.

Al finalitzar el torneig es va jugar un partit d’exhibició entre la Gallega Marta Domínguez (PSA 62) i Montse Fajardo (Can Busqué).

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/31562/5e-torneig-d-esquaix-setmana-de-l-esport-3a-categoria-ceac