Auto

Light

Plata per Ona Blasco i bronze per Marc Altarriba al Nordic Junior Open

La localitat sueca de Malmö va acollir els passats dies 5 al 8 d’Octubre l’edició del 2023 del Nordic Junior Open d’esquaix, amb la presència de 3 representants de la Federació Catalana.

A la categoria sots 19 femenina Ona Blasco (Tipi Park Sports / Squash Project) va accedir a la final del torneig després d’imposar-se als quarts de final a l’anglesa Jasmine Thirst per 3 jocs a 0 i a les semifinals a la belga Chloe Crabbe també per 3 jocs a 0, a la final però, la jugadora de LLoret de Mar va caure davant la polaca Sofia Zrazhveska per 3 jocs 0, amb parcials d’11/7, 11/7 i 11/8.

Pel que fa a la categoria sots 17 masculina Marc Altarriba (Club Tennis Sabadell / BGS) va accedir a les semifinals després de derrotar amb claredat sense cedir un joc a l’anglès Ojas Mishra a primera ronda, al polac Michal Stawarski a vuitens de final i a l’israelià Elad Robenshtok a quarts de final. A les semifinals va caure davant el campió final, el txec Vojtek Martinovsky per 3 jocs a 0. Al partit pel bronze victòria per 3 jocs a 2 davant el polac Jan Samborski. A la mateixa categoria Bernat Serna (DIR Rocafort) va finalitzar a la 19ena posició, amb un balanç de 3 victòries, davant Adyan Ali de Noruega per 3 a 0, Corentin Boniver de Bèlgica per 3 a 2 i d’Ojas Mishra per 3 a 2 i derrotes davant Mohammed Alnasfan d’Aràbia Saudí per 3 a 1 i del polac Franciszek Michniewicz per 3 a 1.