Hugo Lafuente quart classificat al Campionat d’Espanya sots 19

Les instal·lacions del Yoofit Castellana de Madrid van acollir els passats dies 24 al 26 de Gener el Campionat d’Espanya sots 19, femení i masculí, amb la presència de 6 representants de la Federació Catalana, 2 a la femenina i 4a la masculina.

A la categoria masculina Hugo Lafuente (Squash Project) va aconseguir una molt meritòria quarta plaça, amb només 15 anys. Lafuente va superar la fase prèvia sense problemes per després desfer-se del galleg Albert Borrajo per 3 jocs a 0, posteriorment, a quarts de final va derrotar de forma brillant al murcià Adrián Gracia també per 3 jocs a 0, caient a semifinals davant el campió final, l’andalús Augusto Ortigosa per 3 a 0. Al partit pel tercer lloc va caure davant el local Alvaro Gaitán per 3 jocs a 1. La cinquena posició va ser pel també català Pablo Dolz (C.N.Sant Andreu). Dolz va superar als vuitens a l’andalús Christian Domínguez per 3 a 2, remuntant els dos jocs inicials, per caure a quarts de final davant Ortigosa per 3 a 0. A la lluita pel cinquè lloc victòries davant Gracia i el galleg X.Barberán. Novena posició per Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) que va caure als vuitens davant Gaitán per 3 a 1, mentre que Joan Serna no va superar les prèvies al perdre davant l’andalús Alvaro Martín per finalitzar a la 19ª posició.

A la categoria femenina meritòria setena posició per Ivet Isern (Squash Marconi Terrassa). Isern va superar a la local Mónica Peris per 3 a 0, caient a quarts de final davant la campiona final, la gallega Marta Domínguez per 3 jocs a 0. A la lluita pels llocs derrota davant la també gallega Martina Flores per 3 a 0 i victòria davant la local Andrea Restrepo per 3 a 2. Novena posició final per la jove Montse Fajardo (Esquaix Igualada). Fajardo va caure als vuitens davant Flores per 3 a 1, i a la lluita pels llocs victòries davant les locals Mónica i Elena Peris amdues per 3 a 0.