Dark

Auto

Light

Iván Flores s’imposa a l’Oporto Squash Masters

Els passats dies 17 al 19 de Gener es va celebrar l’edició del 2020 de l’Oporto Squash Masters del circuit de veterans de l’ESF, amb la presència de 4 jugadors catalans a les diferents categories en joc.

El jugador de Barcelona afincat a Granada Iván Flores es va endur el títol de forma brillant a la categoria de +35, després d’imposar-se a la final al jugador de Trinidad i Tobago Colin Ramasra per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/3, 11/1 i 11/1. Flores no va cedir cap joc en tot el torneig. A les semifinals es va desfer del cap de sèrie 1 del torneig, l’alemany Jill Witt també per un contundent 11/7, 11/8 i 11/2.

A la categoria +40 Alex Luque (Triops Banyoles) va finalitzar a una meritòria 5ª posició, després de caure als quarts de final davant l’irlandès Neal Pollock per 3 a 0, però derrotant a la lluita pels llocs 5 al 8 al suís Andreas Meier per 3 a 0 i al basc Alberto Ferreiro per 3 a 1, finalitzant amb un balanç de tres victòries i una derrota.

A la categoria de +55 15ª posició final per Emili Burgués (SAF UAB Cerdanyola del Vallès). amb un balanç de tres derrotes i dues victòries. Burgués va caure als vuitens de final davant el cap de sèrie 1 del torneig, l’anglès James Hyatt.

A la categoria +60 José Manuel Flores (Club Tennis Tarragona Park) va finalitzar a la 5ª posició, al caure als quarts de final davant l’escocès Paul Harris per 3 jocs a 1, i derrotant a la lluita pels llocs al suís Kees Bergisch per 3 a 1 i al francès Alain Ferard per 3 a 0, acabant amb 3 victòries i una sola derrota.

Finalment a la categoria +65 Josep Mª Massa va finalitzar a la 6ª posició amb una victòria i tres derrotes com a balanç final.